About Author

Pengasas Sifoo.com // Senior Trainer // Sangat meminati bidang seni visual digital seperti rekabentuk grafik, rekabentuk laman web dan fotografi. Memiliki pengalaman kerjaya sejak dari tahun 1998 dalam bidang reka multimedia dan pengalaman mengajar sejak dari tahun 2001.

19 Comments

  1. terlalu banyak kepincangan, akan datang merosakkan nama rakyat Malaysia juga. Sehinggakan semua benda nak tunjuk (1). Pelik juga, adakah para menteri tidak terfikir kesannya atau memang budaya kerja mereka macam tu. Rasanya slogan tu patut tukar jadi “Janji Siap Sudah”

  2. Pada pendapat saya yang bukan orang seni, saya tak rasa logo yang dilancarkan adalah LOGO. Penerangan tuan yang lebih terperinci mengesahkan pendapat saya dan membenarkan ajaran guru Pendidikan Seni saya dahulu…
    Saya harap pihak yang berkenaan mengambil perhatian dan tidak membodohkan diri sendiri..

  3. Kerja cincai je. Memang agak memalukan sebagai Menteri yang seolah-olah Hari Kemerdekaan tidak penting lagi lebih-lebih lagi menjelang Pilihan Raya Umum yang sehingga kini masih belum diputuskan.
    Kerajaan BN seolah-olah semakin lemah ditambah lagi dengan banyak siri kegagalan penganjuran.
    Malaysia perlukan pemimpin yang bijak dan mampu untuk menolong setiap golongan rakyat dan bukan hanya tertumpu kepada sebahagian kelompok sahaja.

    Mohon izin logo kemerdekaan di blog ini.

    Terima kasih.

  4. Pingback: Kontroversi Logo Hari Kemerdekaan Ke-55 | ImranAbdulJabar.com

  5. aku pn dh terkena masuk pertandingan cipta logo kem.komunisakasi & multimedia… nk buat punya la sakit jiwa nk pikirkan logo tu nk dptkan idea tu bkn sng dh mcm2 aku masukkn simbol supaya ia jd logo yg menarik.. last2 yg menang logo tulisan dia tulis KKMM je hampeh tk seni langsung kerajaan malaysia

Leave A Reply