“Kursus dan Kelas Design Terbaik”

0

Petikan post di Facebook Pengasas Sifoo.com, Imran Abdul Jabar

#KALAU AKU KATA TAK SANGKA…

Mungkin ada yg kata takkanlah tak biasa dpt komen camni. Hurmm…bagi aku kata2 macam gini kengkadang menyeramkan bila aku nak start baca. Panjang plak tu…risau weh!

Risau…kalau2 aku gagal. Ye lah, siapa yg suka kena hentam, kena kecam. Aku tak sekental DSV and DAS. Buat mende merepek, tebal muka…tapi tetap maintain jiwa. Hahaha. Asyik masyuk plak tu…

Aku jenis low profile kot. Jenis yg biarlah hasil kerja aku yg “berkata bagi pihak”. Orang pesan kat aku…zaman social media ni tak boleh gitu. Tenggelam populariti nanti. Orang akan ko dah berenti. Wohooo…gitu eh.

Malam ni, aku bukak satu komen yg iklan kursus Sifoo.com yg aku tgh run. Aku expect akan dpt komen org tanya pasal kursus dan yg seangkatan dengannya. Tapi…dapat tulisan panjang dgn kata2 manis.

No automatic alt text available.

Iklan kursus Indesign for Designers di Facebook Ad.

Terharu. Terima kasih En Ikram. Terima kasih sbb nampak apa yg aku cuba ikhtiarkan kat Sifoo.com.

Kredit ni aku tak boleh bolot sorang tanpa sokongan staf Sifoo.com, team trainer dan kengkawan Sifoorian yg terlibat menjayakan Sifoo.com sejak seawal tahun 2000 lagi. Jasamu ku kenang.

Semoga anda juga terus maju dan diberkati Allah.

Image may contain: text

Terharu. Terima kasih En Ikram. Terima kasih sbb nampak apa yg aku cuba ikhtiarkan kat Sifoo.com.

Komen / Pendapat / Pandangan

comments

Share.

About Author

Sifoo.com ~ Sumber Grafik & Multimedia. Mula menyediakan tapak perkongsian ilmu di persada internet Malaysia sejak tahun 2000. Kini, di bawah Sifoo Training Solutions, kami adalah 'training provider' untuk kursus-kursus reka grafik, multimedia, web dan fotografi.

Leave A Reply