#sifoodotcom

Jangan Buat Perkara Ini Dalam Design!

Klik Penaja Kami

Mungkin ramai yang dah tahu prinsip asas dalam design, tapi masih ada yang belum tahu atau tak ambil tahu pun pasal perkara ini. Makanya, terhasil lah design yang ‘syok sendiri’.

Kenapa anda perlu ambil tahu pasal prinsip design?

Penting ke Prinsip Asas Design ni?

Ianya adalah bertujuan untuk menghasilkan kerja grafik yang kemas dan nampak lebih profesional. Jadi, bila dah berjaya hasilkan kerja grafik yang mantap, barulah hasil kerja anda akan dapat menarik perhatian pengguna. Dan secara tak langsung, anda juga akan mempunyai portfolio yang mantap.

Jom kita ambil tahu apakah prinsip asas dalam design yang perlu anda manfaatkan.

Nak lagi Prinsip Design Asas Tapi HEBAT??

Yes, memang ada yang beranggapan, tak jadi masalah untuk tidak follow rules. Tapi nasihat kepada para beginner, biasakan dahulu yang betul.

Oleh itu, semoga bermanfaat perkongsian ringkas kali ni dan selamat berkreatif di luar sana.
Follow instagram.com/sifoodotcom untuk mengikut banyak lagi tips design yang terkini.

Komen via Facebook

Sifoo.com

Sumber Grafik dan Multimedia Malaysia - Sejak Tahun 2000.
sdc.is/sifoodotcom




Klik Penaja Kami

Tambah komen

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.

Most discussed