#sifoodotcom

Tutorial Photoshop: PSD Mockup Baju Atau Jersi (Teknik Blend Design Agar Nampak Real)

Kursus di SIFOODOTCOM

Salam guys! Video kali ini, saya nak kongsi teknik memasukkan design ke atas pilihan mockup baju (pakaian atau kain).

Video sebelum ini, saya pernah pernah tunjukkan teknik memasukkan design label ke atas foto produk. Ramai pula yang request untuk mockup baju atau jersi.

Ye lah…mungkin ramai yang nak buat presentation design baju untuk klien atau untuk paparan promosi jualan di media sosial.

Ok. Jom kita tengok teknik Photoshop ni. Tak rumit sangat pun. Mudah untuk dilakukan. Hanya perlu pilih foto yang menarik.

Foto pilihan boleh dishoot sendiri dengan pencahayaan yang baik.

Cubalah!


Subscribe dan Follow Channel SIFOODOTCOM โ€“ย Sifoo.com/Youtube

—-
Info, Tutorial dan Tips Sifoo.com:
๐Ÿ”ธ sifoo.com/facebook

Page Kursus/Bengkel:
๐Ÿ”ธ sifoo.com/training

Follow social media kami di:
๐Ÿ”ธ sifoo.com/instagram
๐Ÿ”ธ sifoo.com/pinterest
๐Ÿ”ธ sifoo.com/twitter

Join Group Kreatif:
๐Ÿ”ธ sifoo.com/sifoorian

Tonton Tutorial di Youtube:
๐Ÿ”ธ sifoo.com/youtube

Laman Web:
๐Ÿ”ธ www.sifoo.com

Jadual dan Daftar Kursus:
๐Ÿ”ธ training.sifoo.com

Komen via Facebook

Imran

Imran

Pengasas, Sifoo.com - bekerjaya dalam bidang graphic design, aktif mengendalikan kursus graphic design serta minat seni visual secara umumnya.

Kursus di SIFOODOTCOM

Tambah komen

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.

Most discussed