#sifoodotcom

Yeanni Khoo Penerus Legasi Sulaman Masyarakat Malaysia.

Lazimnya kita ketahui bahawa seni sulaman bermula daripada kaum Melayu kerana ia sangat dekat dengan kita kerana kebanyakkan perhiasan di rumah seperti alas meja, alas kerusi malah pada baju kaum Melayu...

Pereka vs Table, Chart dan Excel File

Pernah hadapi dilema di atas? Paling menyampah bila kena buat table dalam Adobe. Atau, kena redo graf dan carta dari file excel. Kemudian, bukak file excel ternganga tak tau nak handle macam mana. Itulah...

Offspade dan Dropart Sediakan Platform Menarik Untuk Pengkarya Digital

Dua platform tempatan untuk anda berkongsi hasil karya digital dan serlahkan bakat anda agar lebih dihargai dan dikenali.

Popular Bulan Ini

Popular Sepanjang Masa

Pemuda Ini Conteng Cawan Starbucks

Kalau dah tangan jenis ‘gatal’ suka menconteng, kat mana pun boleh jadi berkarya. Itulah yang pemuda bernama Nas ini lakukan…conteng cawan Starbucks. Bermula dengan tweet SailaHelenaZulk kepada StarbucksMY supaya mempertimbangkan...

Pilihan Editor

Semua Pos

Yeanni Khoo Penerus Legasi Sulaman Masyarakat Malaysia.

Lazimnya kita ketahui bahawa seni sulaman bermula daripada kaum Melayu kerana ia sangat dekat dengan kita kerana kebanyakkan perhiasan di rumah seperti alas meja, alas kerusi malah pada baju kaum Melayu mempunyai sulaman. Tetapi menurut sejarah...

Pereka vs Table, Chart dan Excel File

Pernah hadapi dilema di atas? Paling menyampah bila kena buat table dalam Adobe. Atau, kena redo graf dan carta dari file excel. Kemudian, bukak file excel ternganga tak tau nak handle macam mana. Itulah dilema yang selalu para designers hadapi...

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.

Most discussed